Kundecase

Tandem

Konkurransen om de beste talentene i regnskapsbransjen er stor. Tandem ønsket å gjøre virksomhetens sterke fagmiljø til et konkurransefortrinn og engasjerte oss til å bygge en rekrutteringskampanje rundt de ansatte og karrieremulighetene i virksomheten.

Oppgave:

Rekruttering av seniorrådgiver, autorisert regnskapsfører og ERP-spesialist.

Hva vi leverte:

  • Karriereside
  • Displayannonser
  • Annonser i SOME
  • Analyse og optimalisering
  • Screening og intervju av kandidater

14 dager

fra lansering til første ansettelse

100 %

av stillingene ble besatt
Tandem kundecase

Fokus på kompetanse

Tandem er et av Norges mest velrennomerte regnskapsbyråer. Virksomheten har om lag 35 ansatte og er en del av ECIT-kjeden.

Tandem engasjerte oss i Ansettr til å finne erfarne kandidater til senior stillinger. Fokuset i kampanjen ble det gode arbeidsmiljøet, høye kompetansenivået og mulighetene for faglig og personlig utvikling. Vi brukte en kombinasjon av bilder, tekst, video og illustrasjoner for å fremme dette på en god måte.

Ny og forbedret kandidatopplevelse

Våre rekrutteringsrådgivere foreslo å forbedre kandidatopplevelsen gjennom å gjøre det mulig å søke på stillingene virksomheten annonserte uten CV og søknadsbrev. Løsningen fungerer godt på alle enheter og 62 prosent av kandidatene søkte via mobil eller nettbrett.

Kandidatene ga mange gode tilbakemeldinger på den enkle søknadsprosessen og antallet kvalifiserte søkere var høyt.

Målrettet mot erfarne kandidater

Markedsteamet utformet en annonsestrategi målrettet mot erfarne regnskapsførere. Det ble benyttet en kombinasjon av målrettede SOME-annonser, displayannonser og tradisjonelle stillingsannonser.

Virksomheten fikk flere søknader fra kandidater som egentlig ikke var aktive jobbsøkere, men som ble nysgjerrige på virksomheten etter å ha sett karrieresiden.

Analyse og optimalisering

Med A/B-testing fant vi ut hvilke stillingsbeskrivelser som ga de beste resultatene for Tandem. Dette er verdifull innsikt som vi vil fortsette å ta med oss videre i fremtidige oppdrag med denne spennende arbeidsgiveren.

Telefon mockup Tandem
Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Tandem

Kontaktpersoner

Anders Skjetne

Senior rekrutteringsrådgiver

Vi kan hjelpe din bedrift også!