Rekrutteringstjenester

Slik bygger vi drømmeteam

I dagens konkurransedyktige arbeidsmarked i Oslo, går vårt rekrutteringsbyrå utover tradisjonelle stillingsannonser. Vi jobber aktivt med å utforme kreative kampanjer som skiller seg ut og tiltrekker både aktive og passive kandidater.

Rekrutteringskampanje fra Ansetter sitt rekrutteringsbyrå i oslo

Selgende karrieresider

Med vår kompetanse innen digital markedsføring, skaper vi selgende stillingsannonser som bruker bilder, historier og videoer til å skape en interesse rundt bedriften din og tiltrekke de beste kandidatene.

Målrettet annonsering fra rekrutteringsbyrå oslo

Målrettet annonsering

Vår målrettete annonsering, både i sosiale medier og tradisjonelle stillingsportaler, sørger for at både aktive og passive kandidater oppdager de spennende jobbmulighetene din bedrift har å tilby.

Aktive søk rekrutteringsbyrå oslo

Aktive søk

Vi har et omfattende nettverk av kandidater som er ivrige etter å bytte jobb for rett mulighet. Som ditt rekrutteringsbyrå i Oslo tar vi aktivt kontakt med potensielle kandidater og inviterer dem til personlige intervjuer.

Beste rekrutteringsbyrå Oslo?

Et annerledes rekrutteringsbyrå

Ansettr er annerledes enn andre rekrutteringsbyråer i Oslo. Vår tilnærming medfører ikke bare flere kandidater, men også høyere troverdighet gjennom engasjerende historier, bilder og videoer som presenterer din bedrift fra de ansattes perspektiv.

  • Flere kandidater

Annonsering i sosiale medier, kombinert med enkle, mobilvennlige søknadsprosesser, sørger for at flere kvalifiserte talenter oppdager bedriften din.

  • Høyere troverdighet

Med historier, bilder og videoer presenterer vi selskapet ditt fra de ansattes perspektiv. Det oppleves som 3x mer troverdig og gjør at flere velger å dele mulighetene i selskapet ditt med bekjente.

  • Fast og forutsigbar pris

Med Ansettr er det slutt på uforutsigbare priser som avhenger av kandidatens lønn. Vi avtaler prisen på forhånd.

  • Dyktige rådgivere

Vi har høye krav til kvalitet og kandidatene vi presenterer. Alle oppdrag blir personlig gjennom ført og fulgt opp av din rådgiver.

Rekrutteringsbyrå Oslo

Hva er et rekrutteringsbyrå?

Et rekrutteringsbyrå spiller en avgjørende rolle for bedrifter som ønsker å finne nye, dyktige medarbeidere.

Ved å delegere rekrutteringsprosessen til eksterne spesialister, frigjør bedrifter verdifull tid og ressurser. Å finne kvalifiserte søkere kan være en utfordring når man gjør det selv, derfor benytter mange seg av våre eksperter.

Les mer om hva du bør tenke på ved valg av rekrutteringsbyrå.

Rekruttering Oslo, vi vet hvordan!

Arbeidsmarkedet i Oslo er preget av sterk konkurranse og rekordlav arbeidsledighet.

Ansatte er mindre lojale til arbeidsgivere enn i resten av landet og antallet ledige stillinger per arbeidstaker er høyt. Samtidig opplever bedrifter at de ikke finner kvalifisert kompetanse til stillingene de utlyser og at de ofte taper konkurransen mot større virksomheter med store HR og markedsavdelinger.

Vår dedikerte avdeling i Oslo er satt sammen av dyktige fagpersoner innen markedsføring og rekruttering, klare til å bistå både små og store bedrifter med å finne de beste talentene. Vi går videre enn andre rekrutteringsbyråer, ved å skape en helhetlig kampanje rundt karrieremulighetene i din bedrift. Dette resulterer i økt engasjement og tiltrekker flere og bedre kandidater til din virksomhet.

Rekrutteringsprosessen

Vår grundige rekrutteringsprosess i Oslo starter med en analyse av din bedrift og dens kultur. Deretter utformer vi en omfattende plan for å synliggjøre karrieremulighetene og tiltrekke de beste talentene i Oslo.

Deretter utformer vi en omfattende plan som synliggjør karrieremulighetene i din bedrift. Vår tilnærming omfatter skreddersydde karrieresider, selgende stillingsannonser og målrettet markedsføring gjennom tradisjonelle kanaler og sosiale medier.

Rekrutteringsbyrå pris: Fast og forutsigbar

Hos vårt rekrutteringsbyrå i Oslo tilbyr vi en unik tilnærming til prisfastsettelse.

Vi forstår at forutsigbarhet rundt kostnadene for rekruttering er viktig. Derfor har vi ikke de vanlige, variable honorarene på mellom 18-25 % av kandidatens årslønn i tillegg til annonsekostnader.

Hos oss får du en fast og forutsigbar pris. Uansett kandidatens årslønn, kan du være sikker på at prisen for vår rekrutteringstjeneste vil være fastsatt på forhånd, uten overraskelser eller skjulte kostnader.

Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Tandem

Conta logo Ansettr Rekrutteringsbyrå
Mer Enn Tall logo Rekrutteringsbyrå
Tandem logo Ansettr Rekrutteringsbyrå

Prat med oss om rekruttering