Rekruttering regnskap stillinger

Rekruttering med fokus på kvalitet og effektivitet

Vitilbyr skreddersydde rekrutteringsløsninger som går utover forventningene. Gjennom nøye utprøvd metodikk og en rekrutteringsprosess som prioriterer kvalitet og effektivitet, har vi etablert et solid nettverk av kandidater.

Rekrutteringstjenester

Slik bygger vi drømmeteam

Oslo har et arbeidsmarked preget av tøff konkurranse. Ansettr er rekrutteringsbyrået som motiverer og inspirere de flinkeste talentene til å gjennomføre et jobbskifte.

Rekrutteringskampanje fra Ansetter sitt rekrutteringsbyrå i oslo

Selgende stillingsannonser

Vi presenterer mulighetene i bedriften din i et nytt, digitalt historieformat, som med bilder, tekst og video skaper interesse og engasjement rundt virksomheten og stillingen som utlyses.

Målrettet annonsering fra rekrutteringsbyrå oslo

Målrettet annonsering

Med målrettet annonsering sørger vi for at både aktive og passive kandidater oppdager stillingen. Vår kandidatvennlige søknadsprosess bidrar til at du får så mange søknader som mulig.

Aktive søk rekrutteringsbyrå oslo

Aktive søk

Våre headhuntere har et omfattende nettverk og identifiserer raskt dyktige talenter. Vi tar kontakt med kandidater som er aktuelle for stillingen og motiverer dem til å delta i prosessen.

Beste rekrutteringsbyrå Oslo?

Et annerledes rekrutteringsbyrå

Gjennom å kombinere digital markedsføring med godt rekrutteringshåndtverk, skaper vi attraktive arbeidsgivere som tiltrekker de beste talentene.

 • Flere kandidater

Annonsering i sosiale medier, kombinert med enkle, mobilvennlige søknadsprosesser, sørger for at flere kvalifiserte talenter oppdager bedriften din.

 • Høyere troverdighet

Med historier, bilder og videoer presenterer vi selskapet ditt fra de ansattes perspektiv. Det oppleves som 3x mer troverdig og gjør at flere velger å dele mulighetene i selskapet ditt med bekjente.

 • Fast og forutsigbar pris

Med Ansettr er det slutt på uforutsigbare priser som avhenger av kandidatens lønn. Vi avtaler prisen på forhånd.

 • Dyktige rådgivere

Vi har høye krav til kvalitet og kandidatene vi presenterer. Alle oppdrag blir personlig gjennom ført og fulgt opp av din rådgiver.

Rekrutteringsbyrå Oslo

Hva er et rekrutteringsbyrå?

Et rekrutteringsbyrå spiller en avgjørende rolle for bedrifter som ønsker å finne nye, dyktige medarbeidere.

Ved å delegere rekrutteringsprosessen til eksterne spesialister, frigjør bedrifter verdifull tid og ressurser. Å finne kvalifiserte søkere kan være en utfordring når man gjør det selv, derfor benytter mange seg av våre eksperter.

Les mer om hva du bør tenke på ved valg av rekrutteringsbyrå.

Når passer det å bruke et rekrutteringsbyrå?

Hvis du leter etter nye medarbeidere, men har begrenset tid eller mangler kompetansen til å finne og følge opp kandidater, anbefaler vi at du bruker Ansettr. Våre dedikerte rekrutterere veileder deg gjennom hele prosessen, fra definisjon av kandidatkrav til gjennomføring av første intervjuer.

Les mer om når det kan være smart å bruke rekrutteringsbyrå.

Rekruttering Oslo, vi vet hvordan!

Arbeidsmarkedet i Oslo er preget av sterk konkurranse og rekordlav arbeidsledighet.

Ansatte er mindre lojale til arbeidsgivere enn i resten av landet og antallet ledige stillinger per arbeidstaker er høyt. Samtidig opplever bedrifter at de ikke finner kvalifisert kompetanse til stillingene de utlyser og at de ofte taper konkurransen mot større virksomheter med store HR og markedsavdelinger.

Ansettr har solid erfaring med å rekruttere toppledere, ledere og fagspesialister til stillinger innen software, regnskap, økonomi, og salg & markedsføring. Fra kontorene våre i Oslo hjelper vi bedrifter i hele landet. Bruker du Ansettr til rekruttering, får du hjelp til å finne dyktige medarbeidere som passer inn i din virksomhet raskt og effektivt.

Rekrutteringsbyrå pris: Fast og forutsigbar

Vi forstår at forutsigbarhet rundt kostnadene for rekruttering er viktig.

Derfor har vi ikke de vanlige, variable honorarene på mellom 18-25 % av kandidatens årslønn. Hos oss får du en fast og forutsigbar pris, uten overraskelser eller skjulte kostnader.

Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Regnskapsbyrået Tandem

Spørsmål og svar om rekruttering

Rekruttering er prosessen med å finne, tiltrekke, intervjue, ansette og onboarde nye medarbeidere. Det er et samlebegrep for alle aktivitetene bedrifter gjennomfører for å dekke sitt kompetanse- og ressursbehov.

Bedrifter gjør ofte noe rekruttering selv og bruker profesjonelle rekrutterere når arbeidsbelastningen blir for stor og/eller at de ikke lykkes med å finne de riktige menneskene selv. Rekrutteringsbyråer er spesialister p å finne og evaluere kandidater og har solid kunnskap om rekrutteringsprosessen og trender.

Link til mer informasjon om rekruttering i Wikipedia.

Vi tilbyr følgende rekrutteringstjenester:

 • Utforming av kravsprofil
 • Utforming av effektive stillingsannonser
 • Valg av annonseringskanaler
 • Utforming og publisering av annonser
 • Håntering av søknader via telefon, e-post og andre kanaler
 • Screening av søknader
 • Førstegangsintervjuer
 • Eksterne søk etter kandidater gjennom nettverk
 • Proaktiv kontakt med potensielle kandidater
 • Innkalling til intervjuer
 • Evne- og personlighetstester

God rekruttering kjennetegnes ved at virksomheten evner å tiltrekke og ansette kandidatene den er på jakt etter, samt at man over tid unngår dyre feilansettelser. En god rekrutteringsprosess bør inkludere employer branding, god ressursplanlegging, strukturerte jobbintervjuer og god onboarding. Det er også viktig å fokusere på kandidatenes opplevelse av prosessen, da dårlige kandidatopplevelser kan skade virksomheten merkevare som arbeidsgiver og resultere i feilansettelser.

En rekrutteringsstrategi er en plan som beskriver virksomhetens rekrutteringsbehov, mål og metoder for å tiltrekke og ansette riktig personell. I Ansettr ønsker vi å helpe bedrifter med å lykkes med sin rekrutteringsstrategi gjennom rekrutteringskampanjer som tiltrekker kvalfisert personell som passer bedriftens kultur og verdisett, og gjennom å skape gode kandidatopplevelser som leder til ansettelser.

Ansettr skiller seg fra andre rekrutteringsbyråer ved at vi både forplikter oss til å styrke din merkevare som arbeidsgiver og hjelpe deg å finne de beste talentene for din organisasjon.

Vår dyptgående forståelse for de spesialiserte fagområdene vi opererer innenfor, kombinert med en proaktiv tilnærming til relasjons- og nettverksbygging, gjør at vi kontinuerlig kartlegger hvor potensielle kandidater befinner seg. I tillegg disponerer vi en omfattende database med dyktige kandidater som er åpne for å utforske nye karrieremuligheter når den rette anledningen byr seg.

Vår visjon er at vi sammen former en fremtid hvor din bedrift utmerker seg i konkurransen om de mest kvalifiserte og motiverte kandidatene.

Tiden det tar å rekruttere en dyktig og motivert medarbeider varierer utfra faktorer som stillingsnivå, kompleksitet, din og kandidatenes tilgjengelighet og markedssituasjon. Vår erfaring og effektive rekrutteringsmetoder gjør at vi kan levere raskt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Gjennom grundige kartlegginger og aktiv headhunting i vårt eget nettverk, tilstreber vi å presentere deg med nøye utvalgte kandidater innen 14 arbeidsdager.

Ja, når du velger å samarbeide med Ansettr, blir du tildelt en dedikert rekrutterer. Dette gir deg en fast kontaktperson som vil være tilgjengelig for å besvare dine spørsmål, gi statusoppdateringer og veilede deg gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi tror på å skape personlige relasjoner for å bedre forstå dine behov og sikre at vi leverer skreddersydde rekrutteringsløsninger.

Ansettr tilbyr rekrutteringstjenester til hele landet. Vårt hovedkontor er i Oslo, men vi er stolt leverandør til regnskapsbyråer, revisjonshus og in-house regnskapsmiljøer over hele Norge. Vi kombinerer moderne teknologi med personlig engasjement, slik at vi effektivt kan støtte virksomheter uavhengig av geografisk plassering.

Prat med oss om rekruttering