Kundecase

Gerhard og Sønn

7 timers arbeidsdag og kjente artister som kunder! Gerhard og Sønn er en kul arbeidsplass. Likevel har rekruttering vært en utfordring. Med en kreativ rekrutteringskampanje fra Ansettr fikk ansettelsene fart på mølla.

Oppgave:

3 rekrutteringsoppdrag til ulike regnskapsstillinger. Oppdraget ble senere utvidet med flere stillinger.

Hva vi leverte:

  • Karriereside

  • Displayannonser
  • Annonser i SOME
  • Analyse og optimalisering
  • Screening og intervju av kandidater

14 dager

fra lansering til første ansettelse

100 %

av stillingene ble besatt
Gerhard og sønn kundecase

Spesialist på musikk og kultur

Selv om Gerhard & Sønn leverer de samme tjenestene som andre regnskapsbyråer de ikke helt A4.

Bedriften vektlegger fleksibilitet og trivsel i aller høyeste grad, og har tatt det så langt at den nå eksperimenterer nå med 7 timers arbeidsdag. I tillegg har selskapet noen Norges kuleste kunder, som blant annet Karpe, Girl in Red og Alan Walker.

Likevel har rekruttering til tider vært vanskelig. Det ligger mange hundre ledige stillinger på Finn.no og arbeidsledigheten er rekordlav.

Sammen med Gerhard og Sønn lagde vi derfor en kampanje som skulle bidra til at antallet søkere på stillinger selskapet utlyste gikk opp med en bilderik karriereside, kreative annonser, og en kandidatvennlig søknadsprosess.

Et byrå som skiller seg fra mengden

I regnskapsbransjen domineres fargene av mørkeblått og andre nøytrale toner.

Men ikke hos Gerhard og Sønn!

Siden selskapet har kreative kunder og ønsket økonomer med erfaring fra kulturbransjen, var det ingen begrensninger!

Vi designet en lilla-rosa karriereside med tilhørende annonser for sosiale medier. Kampanjen skapte stor oppmerksomhet, og regnskapsførere som ønsket å jobbe for et annerledes regnskapsbyrå strømmet til.

Enkel søknadsprosess uten CV og søknadsbrev

Vi implementerte flere tiltak for å øke interessen for selskapet og de mulighetene det tilbyr. Blant annet utviklet vi en svært brukervennlig søknadsprosess hvor kandidatene kunne søke på stillinger direkte fra mobilen uten å legge ved CV eller søknadsbrev.

Vanligvis er det ikke mulig å søke på stillinger fra mobilen, da man forventes å laste opp en rekke dokumenter. Men på Gerhard og Sønns karrieresider utgjør mobilsøknader nå hele 85 prosent av alle søknader.

Enkel søknadsprosess uten CV
Annonse SOME GS

Vi jobber med kreative næringer og ønsker medarbeiderne som er interesserte i kunst og kultur. Ansettr har lykkes med å finne økonomer som passer i vårt miljø. At det gikk så fort var en stor positiv overraskelse!

CEO Erlend Vesteraas, Gerhard & Sønn

Kontaktpersoner

Anders Skjetne

Senior rekrutteringsrådgiver

Vi kan hjelpe din bedrift også!