Conta logo Ansettr Rekrutteringsbyrå
View ledger logo lys grå
Tandem logo Ansettr Rekrutteringsbyrå
Rekruttere business controller

Rekruttere controller? Vi hjelper deg

Ansettr er et av Norges ledende rekrutteringsbyråer innen regnskap & økonomi. Med over 10 års erfaring innen regnskapsbransjen og et omfattende nettverk av dyktige kandidater, står vi sterkt posisjonert.

Vår innovative metodikk gjør at vi raskt identifiserer og tiltrekker topp talenter. Som leverandør til noen av Norges fremste kompetansemiljøer innen regnskap, finans og økonomi, er vi et trygt valg når du søker din neste business controller.

Vi hjelper deg på kort varsel og vi tilbyr rekrutteringstjenester en fast og forutsigbar pris.

Slik hjelper vi deg med rekruttering av en business controller

Konkurransen om de beste talentene innen regnskap og økonomi blir stadig sterkere. Vi kombinerer godt rekrutteringshåndverk med det siste innen teknologi og digital markedsføring for å gi deg et konkurransefortrinn.

Presentasjon og anbefaling lederrekruttering

Selgende stillingsannonser

Vi går utover tradisjonelle stillingsannonser og presenterer mulighetene i bedriften i et nytt, digitalt historieformat som inspirer kandidater til å jobbe i din virksomhet.

Behovsanalyse Lederrekruttering

Målrettet annonsering

I tillegg til å annonsere i stillingsportaler, sørger vi for at annonsene blir eksponert for et nøye utvalg kandidater som samsvarer med profilen du er på jakt etter.

Kandidatsøk lederrekruttering

Headhunting

Som ekspert på rekruttering innen regnskap & økonomi har vi et stort nettverk og en database med kandidater. Vi tar initiativ til å nå ut til de mest passende talentene for din bedrift.

Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Regnskapsbyrået Tandem

Spørsmål og svar om business controller

En Business Controller er en ekspert innen regnskap og økonomistyring som har ansvar for å overvåke og analysere økonomien i en bedrift.

Med grundig kunnskap om regnskap og økonomiprosesser søker controlleren å avdekke utfordringer og muligheter for utvikling. De jobber med lønnsomhetsanalyse og implementerer tiltak for økt lønnsomhet.

Business controllere opererer innenfor økonomiavdelingen og håndterer oppgaver som økonomisk analyse, prognoser, finansiell planlegging, og oppfølging.

En business controller har mange oppgaver, som:

  • Økonomisk analyse: Identifisere forbedringsmuligheter og økonomisk vekst.
  • Økonomiske prognoser: Utarbeide prognoser for langsiktig planlegging og budsjettering.
  • Finansiell planlegging: Utarbeide finansielle planer og samarbeide med andre avdelinger.
  • Oppfølging: Rapportere til ledelse og styre, sikre overvåking og forbedring av økonomien.
  • Budsjettprosess: Følge opp budsjett mot regnskap og bidra med analyser for nye beslutninger.
  • Støtte økonomiske beslutninger: Gi grunnleggende data og analyser for å støtte økonomiske avgjørelser.
  • Utvikling og verdiskapning: Delta i organisatorisk utvikling for å forbedre økonomien og generell virksomhetskapasitet.

En business controller tjener normalt mellom 600.000 og 800.000 kroner, avhengig av erfaring, kompetanse og ansvarsområde.

Prat med oss om rekruttering