Rekrutteringsbyrå regnskap

Slik finner vi din nye regnskapsressurs

I regnskapsbransjen er det stor kamp om de beste talentene. Vi bruker en kombinasjon er verktøy for å hjelpe din bedrift å skille seg ut.

Rekrutteringskampanje fra Ansetter sitt rekrutteringsbyrå i oslo

Selgende stillingsannonser

Vi går utover tradisjonelle metoder med salgsfremmende stillingsannonser som inkluderer bilder, tekst og videoer for å formidle din bedrifts unike muligheter. Dette inspirerer potensielle talenter til å ønske å bli en del av din suksesshistorie.

Målrettet annonsering fra rekrutteringsbyrå oslo

Smart annonsering

Vi sørger for at stillingsannonsene dine blir eksponert for et nøye utvalgt publikum som samsvarer med kandidaten du er ute etter. All nødvendig annonsering er inkludert i vårt konkurransedyktige fastpris-tilbud.

Aktive søk rekrutteringsbyrå oslo

Proaktive søk

Som spesialister på rekruttering innen regnskap har vi en omfattende database med relevante kandidater. Vi proaktivt søker etter de mest kvalifiserte talentene og sikrer at de vurderer en karriere i din bedrift.

Rekruttering regnskap stillinger

Stillinger vi rekrutterer til innen regnskap

Vi rekrutterer til en stor bredde stillinger innen fagområdene regnskap, økonomi og finans:

  • CFO, konsernregnskapssjef, og økonomisjef

  • Konserncontroller og business controller

  • Teamleder

  • Regnskapsmedarbeider

  • Lønnsmedarbeider

  • Systemkonsulent

Resultater

Et annerledes rekrutteringsbyrå

Ansettr leverer ikke bare kvalifiserte kandidater – vi skaper attraktive arbeidsgivere. Ved å kombinere digital markedsføring med rekrutteringshåndverk sikrer vi at flere talentfulle individer får lyst til å bli en del av din bedrift.

  • Flere og bedre kandidater

Gjennom å kombinere digital markedsføring med godt rekrutteringshåndverk, sørger vi for at flere kvalifiserte kandidater får lyst til å jobbe i din bedrift.

  • Mindre risiko for feilansettelser

Som ekspert på rekruttering innen regnskap, garanterer vi at rekrutteringsprosessen blir gjennomført på en profesjonell og hensiktsmessig måte. Kandidatene vi presenterer skal være motiverte for jobbytte og inneha kompetansen du trenger.

  • Mer tid til det du er god på

Rekruttering er tidkrevende! Vi gjør jobben for deg, slik at du får mer tid egne arbeidsoppgaver.

Rekruttering regnskap fordeler

10 års erfaring innen regnskapsområdet

Ansettr er eksperter på rekruttering innen regnskap. Våre rekrutteringsrådgivere har over 10 års erfaring fra regnskapsbransjen, både fra in-house og byrå.

Når du velger å samarbeide med oss, vil du møte et dedikert team som har inngående forståelse for hvordan økonomiavdelinger og regnskapsbyråer opererer. Vi er kjent med hvilke kvaliteter og egenskaper som er avgjørende for ulike stillingstyper.

Gjennom grundige kartlegginger av dine rekrutteringsbehov og bruk av moderne rekrutteringsmetoder, leverer vi nøyaktig det vi har forpliktet oss til. Vi gir deg også tilgang til vårt avanserte rekrutteringssystem, slik at du kan følge med på fremdriften gjennom hele prosessen.

Stort nettverk og database med kandidater

Når vi utlyser stillinger gjør vi en kombinasjon av annonsering og aktiv headhunting. I vår headhunting-prosess tar vi alltid utgangspunkt i vårt eget nettverk, som inkluderer mer enn 700 talentfulle individer innen regnskap og økonomi som vi vet kan bytte jobb om den riktige muligheten byr seg.

Ved å utføre en grundig analyse – som tar hensyn til ferdigheter, egenskaper, motivasjonsfaktorer, rammebetingelser og faglig kompetanse – tar vi kontakt med kandidater som best samsvarer med kravene for den stillingen du utlyser.

Leverandør til noen av Norges største regnskapsmiljøer

Vi er stolt leverandør av rekrutteringstjenester til noen av Norges ledende regnskapsmiljøer. Vi bistår som regel med hele rekrutteringsprosessen, men kan også bistå i deler av din virksomhet sitt rekrutteringsarbeid.

Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Regnskapsbyrået Tandem

Conta logo Ansettr Rekrutteringsbyrå
Mer Enn Tall logo Rekrutteringsbyrå
Tandem logo Ansettr Rekrutteringsbyrå

Prat med oss om rekruttering