Headhunter

Vi hjelper deg å finne nøkkelkompetanse

Dyktige medarbeidere kjennetegnes ved at de er motiverte og initiativrike. I Ansettr er vi spesialister på å finne flinke mennesker som passer godt inn i din bedrift. Med en effektiv og gjennomtenkt rekrutteringsprosess hjelper vi deg å rekruttere raskt og redusere sjansen for feilansettelser.

Headhunting fra A til Å

Vi forstår at det å identifisere og tiltrekke seg topp talent krever mer enn bare å publisere en stillingsannonse – det krever en proaktiv og målrettet strategi.

Behovsanalyse Lederrekruttering

Behovsanalyse

Vår tilnærming til headhunting begynner med en grundig behovsanalyse av din bedrifts rekrutteringsbehov. Dette inkluderer å forstå virksomhetens mål, identifisere ønskede kvaliteter og definere suksesskriterier for stillingen. 

Kandidatsøk lederrekruttering

Søk

Med utgangspunkt i en kravsprofilen starter våre erfarne hodejegere å søke etter kvalifiserte kandidater. Kandidatene som viser interesse blir invitert til førstegangsintervju i regi av våre headhuntere.

Presentasjon og anbefaling lederrekruttering

Kandidatpresentasjon

Etter at vi har kontaktet aktuelle kandidater, og gjennomført preliminære intervjuer, presenterer vi de mest aktuelle kandidatene. For kandidatene du er mest fornøyde med, gjennomfører vi også referansesjekker. 

Hvorfor få hjelp fra en headhunter:
  • Nå et bredere spekter av kandidater

Headhuntere kan appellere til passive kandidater som ikke aktiv utkikk etter en ny jobb. På den måten vil en headhunter hjelpe deg å nå ut til et bredere spekter kandidater.

  • Fokus på topp talenter

Våre headhuntere jobber utelukkende mot kandidater som passer stillingens kravspesifikasjon. Dette sikrer at rekrutteringsprosessen prioriterer de mest kvalifiserte kandidatene.

  • Forbedret effektivitet og tidsbesparelse

Du slipper å vente på at kandidater velger å søke på stillingen. Våre headhuntere har et omfattende nettverk og kan raskt identifisere og engasjere dyktige kandidater.

Headhunting oslo

Hva er en headhunter?

En headhunter (også kjent som hodejeger) er en person som er spesialist i å finne kvalifiserte kandidater til ledige stillinger, ofte uten an stillingen er utlyst. Denne proaktive tilnærmingen gir bedrifter muligheten til å få tilgang til de beste talentene, samt kandidater som ikke aktivt søker etter en ny jobb men som er villige til å bytte jobb om den riktige muligheten byr seg.

 

Når passer det å bruke en headhunter?

Det kan være smart å bruke en headhunter når bedriften har mangel på kompetanse. Dette er spesielt relevant i dagens arbeidsmarked, hvor NHOs kompetansebarometer viser at to av tre bedrifter står overfor en mangel på nødvendig kompetanse.

Headhunting blir ofte valgt som en strategi for å finne kvalifisert kompetanse som kanskje ikke er tilgjengelig gjennom tradisjonelle rekrutteringsmetoder. En headhunter bruker en målrettet tilnærming for å identifisere og engasjere kandidater som ikke nødvendigvis aktivt søker etter nye jobbmuligheter, men som likevel besitter den ønskede kompetansen.

 

Headhunter Oslo

Ansettr er et av Oslos ledende rekrutteringsbyråer og spesialist på headhunting av fagspesialister, mellomledere og toppledere. Fra våre kontorer i Oslo hjelper vi bedrifter i hele landet med headhuntertjenester.

Vårt dedikerte team er spesialisert innen økonomi & regnskap, salg & markedsføring, samt software & IT. Vi samarbeider tett med noen av landets ledende merkevarer innen våre spesialområder og har over 10 års erfaring innen de sektorene vi betjener.

Vi opprettholder kontinuerlig dialog med våre kunder og kandidater, og bruker betydelig tid på å forstå deres behov, identifisere talenter og delta i meningsfulle diskusjoner. Denne tilnærmingen beriker ikke bare vår daglige arbeidshverdag, men bidrar også til verdifull innsikt som legger grunnlaget for vellykkede rekrutteringsprosesser.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Tandem kundereferanse

Vi jobbet med tradisjonelle rekrutteringsbyråer i 6 måneder uten hell. Teamet i Ansettr hjalp oss å signere 3 kandidater på 30 dager. Anbefales.

Adm. direktør Nils Bernhard Nilssen, Regnskapsbyrået Tandem

Spørsmål og svar om headhunting

En hodejeger har som oppgave å identifisere de mest velegnede kandidatene for en stilling, ofte før stillingen er offentlig utlyst, og engasjere disse til å bli en del av rekrutteringsprosessen. Ofte vil hodejegere finne relevante kandidater raskere enn tradisjonell rekruttering, hvor målet er at kandidatene skal ta kontakt med selskapet selv.

Å bli headhuntet innebærer å bli håndplukket til en spesifikk stilling, typisk innen ledelse eller spesialiserte områder. Dette skjer ofte uten at stillingen er offentlig utlyst, og kandidaten blir direkte kontaktet av rekruttereren.

For å bli headhuntet er det viktig å ha relevant kompetanse og erfaring som matcher kravene for stillingen som hodejegeren rekrutterer til. Vanligvis blir personer headhuntet når de allerede er i faste stillinger og ikke er involvert i andre rekrutteringsprosesser. Imidlertid kan man øke sjansene for å bli headhuntet ved å registrere seg som kandidat hos et anerkjent rekrutteringsbyrå. Register din profil her.

En hodejeger søker etter kandidater som ikke bare oppfyller, men overskrider kravene til en spesifikk stilling. Fokuset ligger på å finne enkeltpersoner med betydelig kompetanse, spesifikke ferdigheter og erfaring som samsvarer med bedriftens rekrutteringsbehov. Hodejegere er spesielt interessert i å identifisere talenter som kanskje ikke aktivt søker etter jobb, men som kunne være åpne for nye muligheter.

Prat med oss om rekruttering