Kundecase

14 kvalifiserte kandidater på to uker! VIEW fyller på talenter med digital historiefortelling

Rekruttering av statsautoriserte regnskapsførere har lenge vært utfordrende i regnskapsbransjen. For VIEW er imidlertid situasjonen en helt annen. Ved å benytte seg av digital historiefortelling og rekrutteringstjenester fra Ansettr, sikret kompetansehuset seg hele 14 dyktige kandidater under deres siste utlysning.  – Det er veldig imponerende, sier leder for rekruttering Ingrid Endresen Thorseth i VIEW.

Oppgave:

Rekruttering av statsautoriserte regnskapsførere.

Hva vi leverte:

 • Karriereside
 • Displayannonser
 • Annonser i SOME
 • Analyse og optimalisering
 • Screening og intervju av kandidater
VIEW Kundehistorie Ansettr

Med over 12.000 kunder og 800 medarbeidere er VIEW et av Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester.

VIEW ønsket å samarbeide med et fremoverlent rekrutteringsselskap som benyttet seg av effektive metoder og var spesialist innen økonomi og regnskap. Valget falt på Ansettr, som har spesialisert seg på strategisk bruk av digital markedsføring for å tiltrekke topp talenter.

Definerte et nytt verdiforslag

Gjennom en grundig analyse av virksomheten utarbeidet vårt kreative team, et verdiforslag for VIEW som arbeidsgiver.

Det nye verdiforslaget fokuserte på karakteristikker som er viktige for erfarne økonomer og som kjennetegner VIEW: nysgjerrighet på teknologi, faglig utvikling, moderne kontorer, og et hyggelig arbeidsmiljø.

Nytt digitalt historieformat

For å tiltrekke seg de rette kandidatene valgte vi å presentere stillingen i et nytt digitalt historieformat.

Annonsen inkluderte blant annet:

 • Referanser fra ansatte.
 • Bilder fra kontoret.
 • Videoer fra sosiale begivenheter.
 • Presentasjon av virksomheten.
 • Liste over ansattgoder.
 • Tekster om stillingen og videre muligheter.

Kampanjen ble målrettet mot et nøye utvalgt publikum og distribuert på tvers av flere markedskanaler, som Linkedin, Facebook, Google Display og Instagram.

Effektivt samarbeid om intervjuene

Ansettrs rekrutteringsteam ledet den første intervjurunden og screenet kandidatene i henhold til forhåndsdefinerte kriterier.

VIEW gjennomførte deretter andre og tredjegangsintervjuer.

– Vi er svært tilfredse med kvaliteten på kandidatene som Ansettr leverte i dette oppdraget. Aldri før har vi fått så mange kvalifiserte kandidater til en senior regnskapsstilling, sier leder for rekruttering og employer branding Ingrid Endresen Thorseth i VIEW.

Bedre kandidatopplevelse

Også kandidatene uttrykte at de var fornøyde med rekrutteringsprosessen.

Kandidatene opplevde at stillingsannonsen ga et godt inntrykk av hvordan det er å jobbe i VIEW og mange uttrykte at det var positivt at man kunne søke på stillingen uten CV og søknadsbrev. 70 prosent av kandidatene som søkte på stillingen kom inn via mobil og sosiale medier.


Etter kampanjen valgte VIEW å utvide samarbeidet med Ansettr. Ansettr fortsetter å levere kvalifiserte kandidater til flere av VIEW sine avdelinger.

VIEW Nettside
Annonser
Ingrid leder for rekruttering VIEW

Vi er veldig fornøyde med Ansettr og deres rekrutteringsprosess. Aldri før har vi fått så mange kvalifiserte kandidater til en senior regnskapsstilling. Det er veldig imponerende.

Ingrid Endresen Thorseth

Leder for rekruttering og employer branding, VIEW

Kontaktpersoner

Anders Skjetne

Senior rekrutteringsrådgiver

Vi kan hjelpe din bedrift også!